Scratch og Makey Makey

Interaktiv prototype

Tirsdag d.27-11-2018 uge 48 rapid prototyping workshop:

Dette var vores sidste workshop, hvor vi skulle udvikle en interaktiv prototype til vores portefølje opgave.

Vi valgte at vi ville lave en horisontal prototype, som illustrerende interaktionen med vores mock-up og den feedback, som ville blive vist på trappen.

Vi valgte at udføre dette ved at bruge scratch og makey makey.

Inde på Scratch har vi feedbacken, som ville blive illustreret på trappen, og makey makey blev brugt for at illustrere interaktionen med vores mock-up (bamsen, som fysisk skal være inde på Dokk1).

Vi havde koblet mock-upen til makey makey, så når jordforbindelsen (i dette tilfælde Freya), krammede “bamsen” ville der ske en feedback på scratch, hvor man kan se at bamsen får hjerter i øjne. Yderligere illustrere mock-uppen, hvordan lydsensorne skulle fungere, for når man siger noget (i dette tilfælde kage), så reagere bamsen inde på scratch ved at spise et stykke kage.
Dette har vi gjort, ved at jordforbindelsen skal gå op og røre ved antennen på mock-uppen, hvor efter kage kommer frem på scratch. Dette er selvfølgelig ikke sådan, det faktisk vil komme til at fungere, men det er en måde at illustrere, hvordan interaktionen gerne skulle forekomme.

Her er linket og guiden til vores scratch og en af delene i vores interaktive prototype:

https://scratch.mit.edu/projects/263607903/?fbclid=IwAR30Cu8-SQ0aovJVVRxo35EbZixhXqU3UnU0_lLNnPaC-t68j4m6p5d8XAo#player

Nedenunder ses billeder af processen:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Scratch og Makey Makey