Designskitse uge 41

For denne opgave har jeg valgt at lave et system, der man anvendes i et lukket og offentligt parkeringsanlæg, som for eksempel i et indkøbscenter.

Man har ikke brug for en mobil eller en app for at bruge den, da der ofte kan være ulemper ved det. I stedet har man kun brug for et betalingskort eller kontanter, hvad man nu foretrækker.

So snart man når frem til indgangen af anlægget trækker man en billet, der ergyldig for 25 minutter. På den måde kan man køre ud igen, hvis man ikke kunne finde en parkeringsplads.

Hvis man kunne få fat i en parkeringsplads for sin el-bil kan man enten vælge at sætte stikke i bilen, eller at lade være. Alt efter, hvad man vælger trækker man en anden chip ud af automaten der er placeret ved siden af parkeringspladsen: en lå chip hvis man lader, en grøn hvis man ikke gør.

Så snart man så har været ude at shoppe står der en automat ved indgangen til parkeringsalægget, hvor man skal aflevere chippen. Alt efter, i hvor lang tid man har været der og hvilken chip man fik, bliver der så beregnet det endelige beløb.

Der bliver igen udleveret et chip der er gyldigt i 15 minutter får at man kan komme ud af anlægget igen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Designskitse uge 41