Designskitseringsopgave

Workshop uge 44

Her er vores program for vores ‘Future workshop’:

Vi valgte at afholde en ‘future workshop’. Vi brugte metoden ‘Future workshop’, da det er en metode, som er god når man har med ikke-designere at gøre. Derudover er den god til at udvikling design ideer. Intentionerne med programmet var, at få et bredere perspektiv på design situationen og få nye/ flere ideer til produktet.

Vi startede kritikfasen ude ved trappen på Dokk1. Valget at være ude ved trappen var bevidst, så deltagerne kunne prøve at gå op af trappen og få deres egne erfaringer med trappen.

Derefter valgte vi at gå indenfor, og starte fantasyfasen. Inden vi startede fantasyfasen fik deltagerne uddelt problemformuleringen. Fantasyfasen blev udført ved brug af udprint af Dokk1, sticky notes samt hjælpekort. Deltagerne blev sat sammen to og to, hvor de sammen sad og fandt på design ideer til den udgivet  problemformulering. Vi valgte at inddrage hjælpekort, ikke blot for at hjælpe deltagerne, men også for at styrke inspirationen blandt dem. Hjælpekortene er ikke en traditionel tilgang til metoden, men det er en ændring vi bevidst valgte at tilføje, hvilket vi ud fra vores erfaringer, viste sig at være en god ide. Intentionen med udprint af Dokk1, var at hjælpe brugerne visualisere de ideer, som de havde, og for at huske hvordan trappen ser ud. 

Afsluttende gik vi ind i implementeringsfasen, hvor vi åbent delte design ideerne og diskuterede, hvad der skulle ændres for at dette kunne implementeres samt fordele og ulemper ved ideen.

Overordnet var intentionen med programmet at skabe et hyggeligt og produktivt miljø. Et miljø, hvor deltagerne havde det rart samt fik udviklet en masse design ideer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Designskitseringsopgave